Выставочный комплекс в Запорожье - «Козак-Палац»

logo kazak

Печать PDF

картинка на главную

Конференція «HoReCa PRO»:

про розвиток готельно-ресторанного бізнесу, тренди і практичні рішення

17-18 квітня 2019

ВЦ «Козак-Палац»

 

           17-18 квітня у виставковому центрі «Козак-Палац» (м. Запоріжжя, вул. Перемоги, 70-б) відбудеться Форум «HoReCa PRO». Єдиний термін HoReCa (від англ. Hotel/Restaurant/Café) об’єднує сучасну інфраструктуру гостинності і громадського харчування.

           У центрі уваги – головні аспекти розвитку сектору HoReCa, як одного з пріоритетних напрямів діяльності малого та середнього бізнесу. На учасників чекають практичні поради від експертів готельно-ресторанної сфери щодо маркетингу і підвищення кваліфікації персоналу, сучасних технологій і обладнання, а також – спеціалізовані майстер-класи, шоу барменів, воркшопи для кавової індустрії.

           Захід організовує Центр інформаційної підтримки бізнесу м. Запоріжжя, оснований на базі Запорізької торгово-промислової палати за підтримки ЄБРР в рамках ініціативи EU4Business Європейського Союзу.

           PRO що «HoReCa-2019»?

1.        PRO тренди галузі та сучасного клієнта.

2.        PRO стратегію, маркетинг і продажі у готельно-ресторанному бізнесі.

3.        PRO ефективне використання сучасних інформаційних технологій.

4.        PRO персонал у сфері HoReCa.

 

           Взявши участь у форумі «HoReCa PRO» Ви отримаєте:

- найактуальнішу інформацію, щодо новітніх трендів сектору HoReCa, особливостей сучасного маркетингу, стратегії, управління персоналом, використання новітніх технологій

- ефективний майданчик для кооперації та комунікації з провідними експертами галузі та представниками сектору HoReCa

- креативні ідеї, практичні рішення та стимул для збільшення конкурентоспроможності та успішності Вашого закладу

- додатковий бонус – спеціалізовані майстер-класи та воркшопи з мистецтва барменів та кавової індустрії

           Спікери заходу – провідні експерти та фахівці галузі HoReCa, спеціалісти-практики з управління, маркетингу та інформаційних технологій.

           Участь у заході безкоштовна. Кількість місць обмежена. Реєстрація відкрита до 15 квітня за посиланням.

Попередня програма форуму

 

Спікери

 

Борисов согласовано

 

Дмитро Борисов
Власник «Сім’ї ресторанів
Дмитра Борисова»

Гончаренко фото

 

Тетяна Гончаренко
Консультант з маркетингу і стратегії, співвласниця
Першої он-лайн
школи для готелярів «BeeSMART. Точка злету!»

Маначинский

 

Віталій Маначинський

Керуючий партнер PR bar

 Полякова Нина

Ніна Полякова
Сo-owner «Food. Сhef. Creative»,
журналіст, ресторанний експерт

 

Нестеренко Фото

Ольга Нестеренко
Керуючий партнер NEBO ideas agency,
бренд-стратег, володар Effie Grand Prix 2017

 

Скорин Валентин

Валентин Скорін
Засновних Центру Барменів
«Акули Бару»

 

Федорченко

 

Віталій Федорченко
Засновник WELCOMER NETWORK
і генеральний менеджер VITALY

 

Довжий

Богдан Довжний
SMM-експерт та бізнес-тренер,
Creative marketing concepts by #BohdanDovzhnyy

 

Полянская ФОТО

Наталія Полянська
Партнер в LaKava

 

Деменюк

Артур Деменюк
Співвласник Центру Барменів «Акули Бару»

Лех Фото

 

Ірина Лех
Співзасновник об'єднання Бізнес-Союз «Порада»

 

Фото Илейко

Ірина Ілейко
Директор з персоналу,
консультант Центру бізнес-технологій ТОТ

 


 

Сторінка форуму в мережі Facebook

З додатковими питаннями щодо участі звертайтесь:

(061) 213-50-26

(099) 77-96-431

e-mail: Этот e-mail адрес защищен от спам-ботов, для его просмотра у Вас должен быть включен Javascript

 
Вы тут: Головна HoReCaPRO 2019

Запорізька торгово-промислова палата

Через співробітництво до процвітання

Всі права захищені

© 2019

Департамент конгресно-виставкових заходів ЗТПП

69005, м. Запоріжжя, бул. Центральний, 4

тел/факс +38 (061) 213 50 26, +38 (050) 484 33 67 

Виставковий центр «Козак-Палац», м. Запоріжжя, вул. Перемоги, 70б